Genieten van aangeraakt worden

Genieten van aangeraakt worden

Als een kind geboren word, wil het maar één ding: op de buik van mama liggen en geaaid worden. Contact voelen en geliefkoosd voelen. In ons dagelijks leven lijken we dat wel te vergeten. Daarom maken we een reis om weer te leren om te genieten van aangeraakt worden. Omdat we het zo makkelijk vergeten, hoe fijn het is om aangeraakt te worden beginnen we de dag met het oefenen in grenzen stellen. Dat klinkt misschien raar. Maar voor ons is het heel logisch.

Genieten kun je pas wanneer je je veilig v

Ruimte creëren om te genieten

oelt. Daarom is het fijn wanneer je op een liefdevolle manier leert om je grenzen te bewaken. Hoe liefdevoller jij in staat bent om aan te geven “dit is fijn” of “dit is niet fijn”, hoe makkelijker het voor jou is om eerlijk jouw grenzen aan te geven. Ook zul je ervaren dat je veel minder van de ander schrikt, wanneer de ander zijn of haar grenzen aangeeft op een liefdevolle manier. Minstens zo belangrijk is, dat je gaat merken dat de grenzen van de ander echt van de ander zijn. Het heeft meestal niet zo veel met jou te maken. De één vindt iets wel fijn en de ander niet.

Spelen met elkaar

Onze ervaring is dat als de ander jou met oprechte aandacht aanraakt, dat jouw grenzen in het spel verlegd kunnen worden. Dat je veel meer ruimte gaat voelen om te genieten van de ander. Wij bieden op deze dag een ontmoeting aan waarin je samen op een lichte en veilige manier met elkaar kan uitzoeken wat fijn is samen. Hoe je kan genieten van aangeraakt worden door deze persoon.

Onze 4 dansdagen

13-10-2019 Genieten van aangeraakt worden

26-12-2019 Reis langs onze chakra’s

9-2-2020 Yin & Yang

13-12-2020 Genieten van onze zintuigen

Praktisch

Wij vragen €60 voor de dansdag. Neem je iemand mee die wij nog niet kennen, dan krijg je €10 korting. Besluit je om 4 dagen te komen, dan kun je passe-partout nemen voor €200. We vragen je ook om eten mee te nemen om te delen. Liefst vegetarisch, zodat iedereen mee kan genieten van jouw eten. Zo maken we samen een verrassingsbuffet. Er is in de Biodanzasalon ook een douche, als je een handdoek mee neemt kan je tussendoor douchen.

Biodanzasalon

Eindstraat 18 5368 AT  Haren (bij Oss) De locatie is veel dichterbij dan je denkt: 10 minuten vanaf Den Bosch of Nijmegen.

Agenda

10:00 Welkom

10:30 Vivencia 1

12:30 Pauze met lekkers & rust

14:30 Vivencia 2

16:30 Afsluiting