Praktische tips

Praktisch voor de dansvloer

Zorg er voor dat je jouzelf op je mooist bent op de dansvloer. Zoek de kleding met zorg uit, denk er al van te voren over na. Natuurlijk is het fijn als het lekkere losse danskleding is. Omdat wij het hoofd rust willen geven, raden wij het af om kleding met grappige teksten te dragen. Ook dat is communicatie die het hoofd van je mededansers activeert. Zorg ook voor kleding in laagjes, zodat je je temperatuur goed kunt reguleren.

Neem een dekentje, een schapenvacht en/of meditatiekussentje mee om op te zitten, of op om uit te rusten.

Praktisch administratief

Wij streven naar een gelijk aantal vrouwen als mannen. Natuurlijk heb je vrouwen met mannelijke energie en mannen met vrouwelijke energie. Maar wij zoeken in Tandanza uitdrukkelijk interactie tussen beide seksen. Geef je dus vrij op, maar wacht onze definitieve uitnodiging af. Kom je als (tijdelijk)stel, laat dat dan ons weten.

Wij willen eigenlijk geen administratieve rompslomp op de dansdag zelf. Daarom is het fijn als je vooraf betaald hebt. Kunnen we het zakelijke achterwege laten en het liefdevolle de ruimte geven. Het rekeningnummer van Tandanza is: NL37 TRIO 0391 1096 77.

Zoals je wellicht weet, staat 2016 in het teken van het uitbreiden van ons netwerk. Daarom bieden wij onze gasten een korting van € 15 indien je een voor ons nieuwe gast mee brengt. Als je al betaald hebt, maar recht hebt op die korting, kun je ons dat laten weten. Dan verrekenen wij dat ter plekke! 

Praktisch lunch

De lunch doen we samen. Neem een vegetarische maaltijd mee, dan sluiten we niemand uit. Zorg voor een maaltijd die je makkelijk kan delen met de anderen. Goede voorbeelden van eenvoudig te delen maaltijden zijn: salade, hartige taart, wraps, stukjes groente of fruit.

Neem mee: bestek, bord, kop/mok/glas en (indien van toepassing) opscheplepel.3