Genieten van onze zintuigen

Genieten van onze zintuigen

Onze zintuigen gebruiken we bijna automatisch. Terwijl het juist de zintuigen zijn die onze zinnen prikkelen. Die ons leven net dat beetje extra kwaliteit kunnen geven. Wij kunnen jou garanderen dat jouw zintuigen wakker worden op deze dag. En dat je je als herboren zal voelen.

Onze zintuigen

In onze dansdagen is er altijd ruim baan voor ons gehoor, de tast en het zicht. Op deze dag gaan we die drie zintuigen extra aandacht geven zodat we echt onze oren spitsen, dat we ons verbazen over wat we zien, dat we gevoeliger dan normaal voelen. En dan hebben we ook nog aandacht voor de zintuigen waar we normaal gesproken weinig mee doen: onze reuk en onze smaak. Wij bieden jullie een reis aan langs al onze 5 zintuigen. En dat is echt een feestje.

Praktisch

Wij vragen €60 voor de dansdag. Neem je iemand mee die wij nog niet kennen, dan krijg je €10 korting. Besluit je om 4 dagen te komen, dan kun je passe-partout nemen voor €200. We vragen je ook om eten mee te nemen om te delen. Liefst vegetarisch, zodat iedereen mee kan genieten van jouw eten. Zo maken we samen een verrassingsbuffet. Er is in de Biodanzasalon ook een douche, als je een handdoek mee neemt kan je tussendoor douchen.

Biodanzasalon

Eindstraat 18 5368 AT  Haren (bij Oss) De locatie is veel dichterbij dan je denkt: 10 minuten vanaf Den Bosch of Nijmegen.

Agenda

12:30 Welkom 13:00 Vivencia 1 15:00 Pauze met lekkers 16:00 Vivencia 2 18:00 Afsluiting