Yin & Yang

Dansen met Yin & Yang

Persoonlijke ontwikkeling kan klinken als: Ik ben niet goed genoeg. Ik moet veranderen. Dat zijn geen fijne gevoelens. En wij denken ook niet dat, dat nodig is. Wij geloven er in dat alles al in jou aanwezig is. Jij bent helemaal compleet en goed. Maar misschien zijn er kwaliteiten in jou die je vergeten bent. En die maken wij graag wakker in de dans.

De schoonheid van Yin

Yin staat voor vrouwelijke energie. En die energie is aanwezig bij zowel mannen als vrouwen. Yin gaat over het zachte, het ronde het ingetogene. Dat is een heel fijne en ontvankelijke manier van bewegen. Een ander ontmoeten met Yin energie is prachtig. Maar Yin-energie kan alleen floreren als er ook ruimte is voor Yang-energie.

De schoonheid van Yang

Yin staat voor mannelijke energie. En ook die energie is aanwezig bij zowel vrouwen als mannen. Yang gaat over daadkracht, doelgericht naar buiten gekeerd. Dat is een heldere en krachtige manier van bewegen. Yang-energie kan alleen floreren als er ook ruimte is voor Yin-energie.

Praktisch

Wij vragen €60 voor de dansdag. Neem je iemand mee die wij nog niet kennen, dan krijg je €10 korting. Besluit je om 4 dagen te komen, dan kun je passe-partout nemen voor €200. We vragen je ook om eten mee te nemen om te delen. Liefst vegetarisch, zodat iedereen mee kan genieten van jouw eten. Zo maken we samen een verrassingsbuffet. Er is in de Biodanzasalon ook een douche, als je een handdoek mee neemt kan je tussendoor douchen.

Biodanzasalon

Eindstraat 18 5368 AT  Haren (bij Oss) De locatie is veel dichterbij dan je denkt: 10 minuten vanaf Den Bosch of Nijmegen.

Agenda

12:30 Welkom 13:00 Vivencia 1 15:00 Pauze met lekkers 16:00 Vivencia 2 18:00 Afsluiting