Team Tandanza

Menno Kuiper

menno_webMenno danst al zijn hele leven. Vroeger in de kinderdisco in Emmen, later in de jeugd-sociëteit en in het reguliere uitgaansleven. In Nataraj is hij in aanraking gekomen met Biodanza, wat ondertussen zijn lust en zijn leven is. Menno verwacht in 2017 wekelijkse dansavonden Biodanza te gaan faciliteren in Arnhem.

Velen weten dat Menno ongeduldig is om de dans die hij voor ogen heeft te organiseren. Menno verlangt naar de intense dans, de dans echt aan te gaan voor de diepe beleving. Met langere dansvormen en langere muziek. Het vluchtige contact is dominant genoeg in het gewone leven, op straat en in relatie met zijn iPad. Dymph en Rob hebben hem aangespoord om deze intense dansdag hier en nu te organiseren. En dat doet Menno nu met veel plezier!

Bernyke Veldkamp

bernyke_webBernyke is een echte danseres. Dat zie je meteen wanneer ze op de dansvloer staat. De bewegingen zijn vloeiend en gracieus. Toen Dymph en Rob mij vroegen de dansdag te organiseren, heb ik meteen aan Bernyke gevraagd of zij dit met mij wil doen. Niet als mijn assistent, maar als mijn danspartner, als organisator. Waar Menno het initiatief neemt in de keuze van muziek en zorgt voor een fijne opbouw, is Bernyke degene die zorgt voor schoonheid en consistentie: dat het verhaal en de oefeningen mooi ingeleid worden.

Tandanza

Voor meer informatie kun je contact opnemen, door een email te versturen naar contact@tandanza.nl of door te bellen naar Menno Kuiper: 06 51 9393 00

Het bankrekeningnummer van Tandanza is: NL37 TRIO 0391 1096 77