Leven vanuit Liefde

Onze missie: dansen vanuit contact en liefde

Wij hebben onze dansvormen georganiseerd in het genootschap Leven vanuit Liefde. Op dit moment geven we Tandanza en Biodanza. Wellicht pakken we in de toekomst Spirit Dance ook weer op.

  • Met Tandanza maken wij maandelijks een dansende reis naar de overgave.
  • Met biodanza maken we vanaf september weer wekelijks een dansende reis naar het hart.

Het is onze overtuiging dat we met de dans de wereld en ook jou een stukje mooier kunnen maken, hierbij hebben we het motto overgenomen van Wibaut:

Bernyke

Ik dans eigenlijk al mijn hele leven. Toen Menno mij in 2017 vroeg om samen Tandanza te gaan geven, had ik geen moment nodig om na te denken.

Volgens mij zijn wij een mooi team samen. Voor mij is het belangrijk dat de mensen zich welkom en veilig voelen in de groep. Verder vind ik het leuk om iedere keer weer wat anders aan te bieden. Zo is iedere Tandanza anders dan de vorige keer. Ik laat mij graag inspireren door plezier en spel, zodat een feestavond licht en luchtig is.

Menno

De dans is mijn lust en mijn leven. Met mijn achtergrond als biodanza facilitator, weet ik dat als we de dans aanbieden in een mooi proces, dat we een mooie avond kunnen aanbieden.

Het proces helpt de dansers om zich onderdeel van de groep te voelen. En wat ook belangrijk is: dat de dansers zich veilig voelen om naar de overgave te gaan. Overgave is voor mij een machtig mooi gevoel, maar dat komt niet vanzelf. De avonden die ik organiseer eindigen daarom ook altijd in zachtheid: na een start waarin de dansers hun energie kwijt kunnen, maken we een reis naar rust en veiligheid. In die ruimte krijgen de dansers de kans om elkaar in overgave te ontmoeten.

En dat is mijn missie met Tandanza.

 

PS vanaf september geef ik Biodanza in dezelfde prachtige zaal: La Cappella. Je bent daar welkom vanaf 19:45