Genieten van aangeraakt worden

Voor mensen die houden van aanraken en aangeraakt worden. Een middag waarin we via aanraking onze huid gaan zo gaan verwennen dat ons hart smelt. We werken toe naar een moment van massage.

Daarvoor onderzoeken we samen vanuit welke energie en met welke touch je elkaar kunt aanraken. Zodat je daarna de aanraking en massage kunt geven en ontvangen waar je echt blij van wordt.

De dans zal ons als deze middag een trouwe vriend hierin begeleiden.

Aanmelden vooraf is noodzakelijk om de samenstelling van de groep fijn te houden.

Maandag 18 april 2022

Van 11:30 tot 17:00 uur

Aanmelden vooraf is noodzakelijk om de samenstelling van de groep fijn te houden.

Tussen de eerste en tweede vivencia is een ruime pauze. Daarin eten we samen van het lekkers wat ieder heeft meegenomen. Daarmee vormen wij een verrassingsbuffet.

Graag aanmelden met behulp van de knop op deze pagina.

Entree € 50

Fijn als je vooraf betaald op rekening: NL37 TRIO 0391 1096 77

Praktisch

De dag geven we in de Biodanzasalon - Eindstraat 18, Haren (bij Oss). Dat is ongeveer een half uur rijden vanaf Arnhem. We hebben voor de biodanzasalon gekozen, omdat de sfeer in deze zaal geweldig is, er vloerverwarming is, heerlijke matrasjes voor de massage zijn. En als kers op de taart: Een gezellige keuken annex huiskamer waar we samen kunnen eten.

Geplaatst in Verdiepingsdag.

Eén reactie

  1. Ik heb meegedaan met deze dag en het was weer een feestje. Eerst rustig middels dans en oefeningen even met de hele groep de verbinding maken om dan ’s middags te verdiepen in een 1 op 1 massageuitwisseling. Heerlijke en fijne plek om in jezelf te zakken en met veel liefdevolle aandacht aan te raken. Het geheel is mooi begeleid door Menno.

    Roy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *