Onze aanpak tegen corona

Helaas ontkomen wij er ook niet aan om een aanpak tegen corona te hanteren:

Allereerst: Indien je klachten hebt, het dringende advies om thuis te blijven

Vervolgens vragen wij jou om mee te werken aan ons 3G-beleid, waarbij je kan kiezen om of je QR-code te laten scannen of om bij ons een test te kopen voor € 4,=.

Tenslotte vragen wij jou om je telefoonnummer bij ons achter te laten.

LET OP: Aanmelden is verplicht

Graag vooraf betalen op NL37 TRIO 0391 1096 77

Toegang: € 20,- zonder test - € 24,- met test 

Onze dansavonden

Op de dansavonden staat het plezier en de dans centraal. Het begin van de workshop is erop gericht om lekker in je lijf te komen en meer verbinding met jezelf en de andere dansers te voelen. Daarna dansen we in tweetallen, waarbij de een leidt en de ander volgt. De volger is geblinddoekt. De leider stemt zich zo af op de volger, dat die in overgave kan dansen.

Na het begeleide gedeelte is er nog ruimte om zelf te dansen. Dat kan met of zonder blinddoek zijn.

Dit zijn avonden waarin we op een lichte en vrolijke manier kunnen dansen met een spannend gegeven: we gaan of iemand leiden en een ervaring bezorgen, of we geven ons over aan een onbekende die jou mee neemt op een dansavontuur. Het begin van de workshop is erop gericht om lekker in je lijf te komen en meer verbinding met jezelf en de andere dansers te voelen. Daarna dansen we in tweetallen, waarbij de een leidt en de ander volgt. De volger is geblinddoekt. De leider stemt zich zo af op de volger, dat die in overgave kan dansen. Een heerlijke ervaring.

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *