Matinee – in yin for your love

Ook heerlijk voor stellen

Als je met jouw geliefde komt, voel je vast wel aan dat je sommige momenten heel graag samen wil beleven. Dan is daar de ruimte voor. We hopen dat je ook nieuwsgierig bent naar andere ontmoetingen. Al was het maar om te voelen dat jouw partner toch echt fijner aan voelt.

Wat is er fijner dan dat je elkaar ontmoet in liefde en zachtheid, waarbij je inspiratie krijgt om elkaar op een andere manier te ontmoeten. Dat is ons wens voor stellen die ons bezoeken.

In yin for your love

Dit is een middag dag waarin we mogen genieten van de aantrekkingskracht tussen man en vrouw. Waarin we de reis maken van affectie en liefde, naar sensualiteit. We creëren een sfeer van liefde, veiligheid en vertrouwen om deze reis in overgave te kunnen beleven.

Het is een middag met meer invloeden van tantra dan onze feestavonden en meer dans tussen man en vrouw. We hopen en verwachten dat het een fijne middag wordt waarin je oprecht mag voelen wat er in jou leeft. Een middag waarin je met plezier jouw sensualiteit mag voelen.

Omdat we vragen krijgen

Deze matinee wordt leuk spannend... maar we gaan niet naakt.

De reis die we aanbieden gaat over aantrekkingskracht tussen man en vrouw. Niet over seks. Als je deze middag ziet als een vorm van dating, dan moeten wij jou teleur stellen. Sterker nog, dan vragen wij jou om niet te komen, want deze energie past niet bij ons.

Praktisch

LET OP: Er zijn gegarandeerd net zo veel vrouwen als mannen. Aanmelden met een mail naar contact@tandanza.nl is daarom verplicht. Alleen stelletjes kunnen op de bonnefooi komen.

We vieren onze sensualiteit in La Capella, Oude Velperweg 36a Arnhem en vragen daar € 30,= voor.

Geplaatst in Matinee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *